Jednodenní koupání u moře

Pokud toužíte po krátkém, ale intenzivním zážitku u moře, jednodenní zájezd k moři vás nadchne. Jedná se o nezapomenutelný výlet k moři, který je perfektně naplánován a nabízí nejen relaxaci na pláži, ale i objevování místní gastronomie a zákoutí nádherných destinací v Chorvatsku a Itálii.

Jak probíhá zájezd

Výlet začíná v Česku na nástupním místě autobusu. Už v autobuse začíná jedinečná atmosféra, kdy se lidé postupně okoukávají, seznamují a společně se těší na nadcházející dobrodružství. Výhodou tohoto zájezdu je, že nabízí tři různé trasy, což umožňuje cestujícím vybrat si tu, která je pro ně nejvíce atraktivní. Díky tomu je zajištěná plynulost dopravy a pohodlí cestujících.

Itinerář výletu je dobře promyšlený. Druhý den ráno přijedete do destinace, kde čeká na vás čeká volný program. Chorvatsko nabízí několik kouzelných míst, jako je Baška na Krku, Rabac, Crikvenice a Vodice. V těchto městech se cestující mohou ponořit do tyrkysového moře, opalovat se na nádherných plážích či prozkoumávat malebné uličky s tradičními obchůdky a restauracemi.

Stejně tak jsou v nabídce i italské destinace – Lido di Jesolo, Caorle, Bibione a Benátky. Itálie je známá svým bohatým kulturním dědictvím a fascinujícími památkami. Nevynechejte návštěvu Benátek, kde se můžete proplavit kanály a obdivovat unikátní architekturu. Výlet do Benátek je ideální pro ty, kteří se tam chtěli vždy podívat. V ostatních destinacích si mohou cestující dopřát vynikající italskou kuchyni a prozkoumat malebné pláže.

Kromě koupání a opalování máte také možnost vychutnat si místní gastronomii. Průvodci vám rádi doporučí ty nejlepší restaurace, ve kterých si můžete vychutnat lahodná jídla a nápoje. Navíc průvodci mají připravené tipy na památky a aktivity v jednotlivých městech. Například v Bašce na Krku můžete navštívit kostel sv. Lucie či si prohlédnout muzeum. V Rabacu si zase užijete nádherné výhledy z věže sv. Andreje. V Crikvenici mohou cestující navštívit akvárium a pozorovat podmořský svět.

Itinerář zájezdů

1. Den – odjezd z ČR: Večer se pohodlně usadíte v klimatizovaném autobusu a vyrazíte směrem k moři.

2. Den – den plný zábavy: Ráno dorazíte na krásné pláže vybrané destinace, kde budete mít celý den volna na koupání, opalování a relaxaci.

3. Den – návrat domů: Po nezapomenutelném dni stráveném u moře se vrátíte zpět k domovu.

Proč vyrazit autobusem?

  • Zkušení průvodci: Zkušení průvodci vás provedou celým zájezdem a zajistí, abyste si svůj den užili naplno.
  • Pohodlná doprava: Moderní a klimatizovaný autobus zajišťuje pohodlnou cestu k moři a zpět.
  • Ověřená kvalita: Nabídka zájezdů je založena na ověřené kvalitě a spokojenosti našich klientů.
  • Rozmanitý program: Kromě koupání a opalování si můžete užít také procházky po promenádách, návštěvu památek či gastronomické radovánky.
  • Cena: Celý zájezd může stát 999 Kč za osobu, záleží kde nastoupíte. I přesto se k moři nebo do Benátek levněji nepodíváte.

Mapa nástupních míst

Chorvatské destinace pro jednodenní koupání

Jednodenní koupání na Krku – Baška

od 999 Kč/os.*

Co Baška nabízí?

  1. Pláž Vela Plaža: Tato rozlehlá písečná pláž je ideálním místem pro odpolední relaxaci. Můžete si zapůjčit lehátka a slunečníky, užívat si slunce a křišťálově čisté moře.
  2. Přírodní Památka Vela Luka: Procházka k přírodní památce Vela Luka vám umožní objevit úchvatnou přírodu a panoramatické výhledy na moře. Místo je ideální pro krátký výlet a krásné fotografie.
  3. Pěší Promenáda: Procházka po malebné pěší promenádě u moře je skvělý způsob, jak poznat atmosféru Bašky na Krku. Obdivujte výhledy, zastavte se na kávu a načerpejte energii místa.

Jednodenní koupání v Crikvenici

od 999 Kč/os.*

Co navštívit v Crikvenici:

  1. Akvarium Crikvenica: Prozkoumejte fascinující podmořský svět Jadranu v tomto moderním akváriu. Uvidíte širokou škálu mořských druhů a rostlin a dozvíte se více o biodiverzitě tohoto regionu.
  2. Pláž Gradska: Tato oblázková pláž je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci. Kromě toho nabízí vodní sporty, včetně windsurfingu a šnorchlování.
  3. Kostel sv. Antonína Padovanského: Navštivte tento historický kostel s úchvatným interiérem. Kostel je nejen náboženskou památkou, ale také kulturním pokladem Crikvenice.

Jednodenní koupání v Rabacu

od 999 Kč/os.*

Co v Rabacu vidět:

  1. Pláž Girandella: Tato oblázková pláž je známá svým krásným tyrkysovým mořem. Můžete si zde půjčit lehátka a slunečníky nebo si zahrát plážový volejbal.
  2. Půjčení skútru nebo kajaku: Prozkoumejte pobřeží Rabacu z moře. Půjčte si skútr nebo kajak. Můžete objevovat malebné zátoky, skryté pláže a úchvatné skalní útvary, které nejsou z pevniny vidět.
  3. Lokální Gastronomie: Rabac je známý svou vynikající kuchyní. V restauracích a tavernách si můžete vychutnat čerstvé mořské plody, tradiční jídla a skvělé víno. Vyzkoušejte některou z místních specialit a zakusíte autentické chuťové zážitky.

Jednodenní koupání ve Vodici

od 1299 Kč/os.*

Co vidět ve Vodici:

  1. Vodická Promenáda: Procházka po dlouhé promenádě u moře je skvělým způsobem, jak prozkoumat Vodice. Potkáte zde restaurace, kavárny a obchody. Obdivujte výhledy na moře a občas se zastavte na osvěžující nápoj.
  2. Pláž Hangar: Tato oblázková pláž je ideálním místem pro rodiny s dětmi. Je zde pozvolný vstup do moře a mnoho plážových aktivit, jako jsou vodní skútry a půjčování kajaků.
  3. Vodní sporty na pláži: Na pláži Plava Plaza si můžete vyzkoušet různé vodní sporty, jako je například windsurfing nebo paddleboarding. Tyto aktivity vám zpříjemní odpoledne a nabídnou zábavu na vodě.

Italské destinace pro jednodenní koupání

Jednodenní Benátky a Lido di Jesolo

od 1 699 Kč/os.*

  1. Náměstí sv. Marka: Toto náměstí je srdcem Benátek a je obklopeno nádhernými historickými budovami. Můžete si zde užít atmosféru města, posedět v kavárnách a obdivovat benátskou architekturu.
  2. Canal Grande: Nenechte si ujít plavbu po slavném Canal Grande. Tato hlavní vodní cesta vám umožní obdivovat krásné benátské paláce a mosty.
  3. Dóžeův palác: Navštivte tento monumentální palác, který kdysi sloužil jako sídlo dóžat. Obdivujte jeho architekturu, nádherné interiéry a umělecká díla.

Jednodenní koupání v Bibione

od 999 Kč/os.*

  1. Relaxace na pláži: Pláže v Bibione jsou známé svou krásnou písčitou pláží a klidným mořem. Užijte si odpoledne na pláži, zalehněte na lehátku, čtěte knihu nebo si jednoduše užijte slunce a moře.
  2. Termální koupel: Bibione je také známé pro své termální prameny. Prožijte relaxační odpoledne v jednom z místních lázeňských center, kde si můžete užít termální bazény a wellness procedury.
  3. Procházka pobřežní promenádou: Bibione má dlouhou pobřežní promenádu, která je ideální pro odpolední procházku. Obdivujte výhled na moře, projděte se kolem obchodů a zastavte se na kávu nebo zmrzlinu.

Jednodenní koupání v Caorle

od 999 Kč/os.*

  1. Procházka historickým centrem: Caorle má krásné historické centrum s úzkými uličkami, barevnými domy a malebnými náměstíčky. Procházejte se mezi tradičními benátskými domy a objevujte skryté klenoty tohoto města.
  2. Navštěva kostela Madonna dell’Angelo: Tento kostel je ikonickým symbolem Caorle a nabízí nádherné výhledy na město a moře z jeho věže. Prohlédněte si jeho interiér s nádhernými mozaikami a uměleckými díly.
  3. Plavba lodí v zátoce: Prožijte jedinečný zážitek plavby malými loděmi po laguně. Prozkoumejte okolní ostrovy, rybářské domky a získejte nový pohled na Caorle a jeho okolí.

Jednodenní koupání Lido di Jesolo

od 1 299 Kč/os.*

  1. Plážový relax: Pláž Lido di Jesolo je známá svou širokou písečnou pláží, která nabízí ideální místo pro odpočinek. Užijte si odpoledne na lehátku, procházky podél mořského pobřeží a osvěžující koupání.
  2. Aquapark Aqualandia: Pokud hledáte zábavu a adrenalin, navštivte tento aquapark. Nabízí širokou škálu skluzavek, bazénů a atrakcí pro všechny věkové kategorie.
  3. Večerní promenáda: Lido di Jesolo má dlouhou promenádu se spoustou obchodů, kaváren a restaurací. Procházka tímto živým prostředím je skvělým způsobem, jak strávit odpoledne. Můžete si zakoupit suvenýry, zastavit se na zmrzlinu nebo si užít večeři v jedné z místních restaurací.

*Cena od. Přesnou cenu se vždy dozvíte v kalkulaci, může se lišit podle přesné konfigurace