Letiště Pula je vzdáleno asi 7 km od centra města Pula. Mezi turistické cíle v blízkosti letiště patří Banjole, Prematur, Ližnjan a Fažana, do kterých se z letiště bez problémů dostanete pomocí následujících transportů.

Autobus z letiště Pula

Z letiště Pula jezdí kyvadlová autobusová doprava do Umagu, Rovinje, Poreče, Novigradu, Rapče, Medulinu a Fažany, na hlavní nádraží v Pule a také do Puly Verudely a Puntizele. Tento autobus odjíždí 30 minut po přistání letadel společností Germanwings, Ryanair, Norwegian a Jet2.com. Odjezdové místo je před budovou letiště. Na stránkách letiště najdete jízdní řád. Pod rozpisem odjezdů naleznete odkazy na zakoupení jízdenek on-line.

Pokud cestujete na hlavní nádraží v Pule, můžete se do k ubytování dostat taxíkem nebo městskými autobusy, které jezdí téměř do všech částí města. Rozpis linek městských autobusů naleznete online v PDF. Z hlavního nádraží jezdí také linky do dalších měst na Istrii a také do Záhřebu, Rijeky a Splitu.

Půjčovna aut

Na pulském letišti je možné si pronajmout auto, a to jak u místních, tak u mezinárodních agentur. Možnosti pronájmu na letišti Pula si můžete prohlédnout zde. Případně si můžete vůz pronajmou on-line na booking.com

Ubytování v Pule

Největší výběr apartmánů a hotelů v Pule

Ubytování v Pule

Největší výběr apartmánů a hotelů v Pule

Soukromá nebo skupinová doprava

Soukromá doprava z letiště Pula do Puly se vyplatí využít, pokud s sebou máte hodně zavazadel. Nabídku dopravy si můžete prohlédnout na GetTransfer.com. Pokud cestujete do destinací na Istrii, jako jsou Rovinj, Poreč, Vrsar a Umag, je rezervace soukromé dopravy jednoduchou, i když ne cenově nejvýhodnější možností. Cena jednosměrné jízdenky do Puly je cca 30 kun.

Taxi

Stanoviště taxi se nachází před letištní budovou. Cena dopravy taxíkem do centra města se pohybuje kolem 15 eur, nezapomeňte si však cenu domluvit před odjezdem z letiště. Abyste se vyhnuli neshodám za cenu jízdného, můžete si taxi objednat on-line na booking.com. Po zadání cílové destinace se vám zobrazí cena za transfer.

Trasa z letiště Pula do Puly

Nejvýhodnější letenky do Puly

Cestujete jinam než do Puly?

Přečtěte si informace o chorvatské vnitrostátní autobusové dopravě nebo se podívejte se na naše další průvodce transfery z letiště:

Transport z letiště v Dubrovníku

Transport z letiště ve Splitu

Transport z letiště v Záhřebu